FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

HVOR LÆNGE KAN JULEGAVER BYTTES?

Julegaver byttes t.o.m d. 10. Januar. Vedlæg gerne kopi af din kvittering/ordrebekræftelse og vores returseddel i pakken.

 

HVAD ER SMYKKERNE LAVET AF?

Af helt ægte levende, og nu pressede, blomster. De fleste har jeg dyrket i egen have og resten er vilde og derfor plukket på en af mine mange gåture 🌼

Det betyder derfor også at to smykker aldrig er helt 100% ens. Jeg bruger naturmaterialer som blomster og blade og her er to heller aldrig ens. Men det synes jeg personligt er en del af charmen. Det kan ses at smykkerne består af noget levende, som har vokset og været udsat for regn, sol og vind 🍃

Bladene presses og tørrer og indkapsles herefter i resin som beskytter dem. Herefter monteres de på en base i sterling sølv eller 8k guld.

 

HVAD MED FARVERNE?

Farverne er som naturen har skabt dem. Jeg farver ikke blomsterne. Det betyder også at de kan ændrer sig løbende da materialet er levende og helt naturligt. Fx hvis smykket udsættes for store mængder sollys (læg aldrig Herbariumsmykkerne i solen! Generelt set er det også en dårlig idé at have (alle slags) smykker på på stranden både pga saltvand og kraftigt sollys). Selvom resinen beskytter mod mindre mængder UVlys, vil planten indeni risikere blegning.

Jeg forsøger at gengive farverne på smykkerne bedst muligt på mine billeder og bruger intet filter i efterbehandlingen af billederne. Jeg tager billederne i dagslys og evt. også i kunstigt lys. Men skærme og skærmindstilliger er forskellige, så jeg kan ikke garantere at de farver du ser ved bestilling er de præcise farver du ser når du modtager dit smykke. Dog er det altid det afbillede smykke (på min. første billede) som du modtager. 

 

HVORDAN PASSER JEG BEDST PÅ HERBARIUM SMYKKERNE?

Først og fremmest: undgå at udsætte dem for fugt og sollys.

Daglig brug er fint. Men tag dem af før du går i bad og læg dem i en lukket æske/pose når du ikke bruger dem og lad dem endelig ikke ligge i solen, da solen bleger (se flere gode smykkepleje råd på min side "smykkepleje").

 

HVORDAN VED DU AT DE HOLDER?

Jeg har gjort mit bedste for at teste smykkerne grundigt og haft dem i konstant vandbad i over en måned og derudover haft dem roteret 14 dage i streg i smykketromle hvor de udsættes for kraftig slid af stålkugler og sæbevand. Smykkerne og resinen holder sig fine, men på enkelte skifter kuløren på de levende blade inden i resinen til en lidt blegere farve. Dette er derfor forventeligt.

Derudover har jeg testet dem netop ved at have dem liggende i kraftigt sommer-sollys i 14 dage. Kuløren bliver blegere, og dette varierer alt efter hvilken plante og farve som er indkapslet. Teksturer og årer i planten ses stadigvæk selvom farven er blegnet. Derfor anbefaler jeg at holde dine smykker ude af kraftigt sollys. Undgå at tage dem på på stranden osv.

Alle smykker slides ved brug og jeg synes smykker skal bruges, slid eller ej. Vi skal nyde det smukke og glædes ved dets skønhed 🌈 Ægte metaller såsom sølv og guld kan altid smeltes om til nye smykker og kan altid få monteret en ny resinbase skulle uheldet være ude og planten være bleget for meget 🍁

 

HVORFOR AFSENDES MIN ORDRE IKKE MED DET SAMME?
Lige nu og det kommende stykke tid hjemmepasser jeg vores søn samtidig med at jeg driver Bella Bella. Familien har første priotitet og når jeg så er lidt tid, arbejder jeg med min anden "baby", nemlig Bella Bella :) Derfor sender jeg ligenu kun pakker to gang om ugen (mandag & torsdag).

 

LAVER DU UNIKA SMYKKER?
Nej desværre ikke. Alene af den grund at jeg ikke har tiden til special bestillinger (for jeg ville elske det) 🍁❤️

 

HVILKEN FORM FOR BETALING TAGER DU IMOD?
Vi tager imod alle større betalingskort. Alle betalinger foregår sikkert og krypteret igennem Stripe. Din betaling trækkes først når din ordre er pakket og klar til afsendelse (OBS: Se afsnittet "Særligt for guldsmykker" ovenfor).

Betaling skal foregå senest 24 timer efter ordreafgivelse. Ordren er ikke gældende førend betalingen er modtaget og afsendes ikke førend den er modtaget. 

 

HAR DU FRI FRAGT?
Ja vi har fri fragt med GLS fra 499kr.

 

HVORDAN ÆNDRER ELLER ANNULLERER JEG MIN ORDRE?
Hvis du ønsker at ændre eller annullere din ordre, skal dette gøres på mail indenfor 24 timer af bestilling. Ændringer senere end dette er ikke mulig da jeg herefter er i gang med at lave og pakke din ordre. Kontakt mig på mail hvis du ønsker at annullere eller ændre din ordre.

Har du modtaget besked om at du ordre er sendt, er det ikke længere muligt at annullere din ordre, men du er altid velkommen til at returnere din bestilling og få pengene refundere, indenfor 14 dage. (Undtaget her er unika- & specialbestillinger som ikke ombyttes/returneres og udsalgsvarer. Produkter købt på markeder og udstillinger refunderes ikke, men ombyttes til andre varer op til 14 dage efter køb.).

 

SENDER DU INTERNATIONALT?
Ja, vi sender til hele verden med PostNord.

 

HVAD ER DIN RETUR POLITIK?
Jeg tager naturligvis gerne retur- eller ombytnings varer tilbage indenfor 2 uger af modtagelse (undtaget herfra er produkter på udsalg og speciallavede produkter. Produkter købt på messer eller udstillinger refunderes ikke, men ombyttes i 14 dage efter køb). Husk kopi af kvittering/dit ordrenummer.

Returvarer skal være ubrugte og i deres originale indpakning. Det er naturligvis tilladt at prøve produktet på for at teste størrelse og hvordan de ser ud på dig. Men yderligere brug og slid på varene vil medføre reduktion i refunderingen til dig.

 

HVORDAN RETURNERER JEG ET PRODUKT?
Ønsker du at returnere eller ombytte et produkt er du mere end velkommen til at kontakte mig på mail. Produkter skal returneres i deres originale indpakning og pakkes forsvarligt til forsendelse. Inkluder venligst en kopi af din kvittering/faktura. Se nærmere under "Retur" her.

 

HVORNÅR FÅR JEG PENGENE TILBAGE?
Hvis de returnerede produkter lever op til kravet for returnering, vil jeg behandle din returnering indenfor 72 timer af modtagelse og tilbagebetale dig beløbet.

 

HAR DU EN FYSISK BUTIK?
Nej, for øjeblikket har jeg kun webshoppen her. 

 

HVORDAN TRACKER JEG MIN ORDRE?
Tracking er mulig med alle vores forsendelsesmetoder. Efter dit produkt er afsendt, vil du modtage tracking koder på email. 

 

HVAD ER JERES LEVERINGSMULIGHEDER?
Jeg tilbyder forsendelse med GLS, Postnord og Bring. Alle varierer i pris og hastighed fra 1-3 hverdage (5-21 dage til udlandet). Der er fri fragt med GLS når du bestiller for min. 499 kr.

 

HVORFOR ER MIN PAKKE FORSINKET
Størstedelen af pakker ankommer til tiden. Ind i mellem kan der opstå forsinkelser hos det gældende forsendelsesfirma, som desværre er ude af mine hænder. Du vil dog altid kunne følge din pakke hele vejen. Kontakt gerne pakkefirmaet med dit trackingnr med spørgsmål til eventuelle forsinkelser.

Få gange kan pakker "sidde fast" i tolden i modtagerlandet. Dette kan lægge yderligere 7-14 dage til forsendelsestiden. Kontakt dit lokale post- eller toldkontor for mere information. Told-problemer er ikke gældende for kunder i Danmark.

 

HVAD MED INDPAKNING?
Smykkerne leveres altid i en fin natur farvet æske med guld logo på. Hertil er inkluderet visitkort og smykkepleje vejledning. Ønsker du yderligere indpakning tilbyder jeg også gavepapir med bånd om æsken. Notér venligst dit ønske i kommentarfeltet ved udcheckning - det er helt gratis.

Behind the scenes