FAQ - Bella Bella Denmark

FAQ

JULEN 2018

Vi tilbyder gratis gaveindpakning. Tjek af i feltet ved check ud og specificeret gerne ved køb af flere gaver hvad som skal pakkes ind sammen.

Julegaver købt mellem d. 01.11.18 & 24.12.18 byttes t.o.m 13.01.19*. Send os gerne en mail før du returnerer/ombytter dit produkt. Husk at vedlægge vores returseddel i pakken (har du ikke mulighed for at printe, skriv da selv dine oplysninger på et stykke papir og vedlæg). Julegaver købt online, kan desværre ikke byttes hos vores forhandlere. Ligeledes kan julegaver købt hos vores forhandlere ikke byttes online.

* Julegaver på 'sale' eller julegaver købt på markeder ombyttes, men returneres ikke. Speciallavede unika smykker ombyttes og returneres ikke. 

 

DEADLINES FOR LEVERINGSTIDER I JULEN 2018:

Deadline for bestillinger af julegaver til Danmark:

Guld smykker - 07.12.18 - OBS! Forlænget til d. 10.12.18

Unika smykker - 07.12.18

Sølvsmykker - 16.12.18

Deadline for julegaver til udlandet:

EU - 08.12.18*

Resten af verden - 02.12.18*

* Efter Postnords vurdering af forsendelsestider. Bella Bella er på ingen måder ansvarlig overfor eventuelle forsinkelser med postfirmaer eller i toldkontrol.

Vi holder juleferie fra og med d. 19.12.18 til d. 02.01.19. I dette tidsrum er du velkommen hos vores forhandlere eller skrive os en mail, så vender vi tilbage så snart vi er tilbage på værkstedet.

 

HÅNDLAVET - HVAD BETYDER DET?
Med håndlavet mener vi virkelig håndlavet. Alle vores smykker er lavet i menneskehænder på vores eget værksted i Aarhus. Det betyder derfor også at to smykker aldrig er helt 100% ens. Der kan være bitte små forskelligheder og mikroskobiske skævheder hvis man virkelig sammenligner. Dit smykke vil dog altid ligne det afbillede smykke som du bestiller. Menneskehænder kan aldrig lave ting perfekt, som maskiner kan på samlebånd. Det synes vi selv er en del af charmen - at det kan ses at det har været igennem menneskehænder. Vi ser det som 'smykker med sjæl'.

 

HVAD BETYDER 'ECO'?

ECO sølv & guld er betegnelsen for bæredygtigt, omsmeltet sølv og guld. Vores nye leverandør af ædelmetaller har specialiseret sig i at indkøbe ædelmetal-"rester" fra eksempelvis gammel elektronik, medicinalindustrien og gamle smykker herefter rense det og smelte det om. Derved får vi nye plader, tråd og støbematerialer i genbrugs- sølv og guld. Prisen herfor er en smule højere end traditionelle ædelmetaller, men vi forsøger at holde de samme priser som altid. 'Eco' betyder altså ikke Økologisk som man ellers skulle tro. Vi forsøger ved hvert produkt at beskrive hvor stor en andel som ca er af Eco materialer. Desværre er det nemlig endnu ikke muligt at skaffe mindre ting i Eco såsom: låse til ørestikker og selve kæderne. Dog skifter vi langsomt vores (rør-) kædelåse ud med s-låse som er lavet i Eco sølv/guld. Vi håber naturligvis at disse produkter også snart bliver tilgængelige i Eco og holder derudover løbende øje med nye muligheder indenfor bæredygtighed. Det vigtigste for os er at have taget stilling til at ville det bedste for vores klode og så handle i en bæredygtig retning så snart det er muligt :)

 

HVORDAN BESTILLER JEG?
Læg produktet/produkterne i kurven. Husk at vælge størrelse, materiale og evt side du ønsker øreringene til. Fortsæt til betaling for at afgive din ordre. Indtast evt rabatkode og herefter dine betalingsoplysninger. Tryk 'afgiv ordre'. Du modtager herefter en bekræftelse på din ordre på email.

 

HVILKEN FORM FOR BETALING TAGER I IMOD?
Vi tager imod alle større betalingskort. Alle betalinger foregår sikkert igennem Stripe. Betaling skal foregå senest 24 timer efter ordreafgivelse. Ordren er ikke gældende førend betalingen er modtaget og afsendes ikke førend den er modtaget.

 

HAR I FRI FRAGT?
Ja vi har fri fragt med DAO365, når du bestiller for min. 300kr. 

 

HVORDAN ÆNDRER ELLER ANNULLERER JEG MIN ORDRE?
Hvis du ønsker at ændre eller annullere din ordre, skal dette gøres på mail indenfor 24 timer af bestilling. Ændringer senere end dette er ikke mulig da vi herefter er i gang med at lave og pakke din ordre. Kontakt os på mail hvis du ønsker at annullere eller ændre din ordre.

Har du modtaget besked om at du ordre er sendt, er det ikke længere muligt at annullere din ordre, men du er altid velkommen til at returnere din bestilling og få pengene refundere, indenfor 14 dage. (Undtaget her er unika- & specialbestillinger og udsalgsvarer. Produkter købt på markeder og udstillinger refunderes ikke, men ombyttes til andre varer op til 14 dage efter køb.).

 

SENDER I INTERNATIONALT?
Ja, vi sender til hele verden.

 

HVAD ER JERES RETUR POLITIK?
Vi tager naturligvis gerne retur- eller ombytnings varer tilbage indenfor 2 uger af modtagelse (undtaget herfra er produkter på udsalg og speciallavede produkter. Produkter købt på messer eller udstillinger refunderes ikke, men ombyttes i 14 dage efter køb).

Returvarer skal være ubrugte og i deres originale indpakning. Det er naturligvis tilladt at prøve produktet på for at teste størrelse og hvordan de ser ud på dig. Men yderligere brug og slid på varene vil medføre reduktion i refunderingen til dig.

 

HVORDAN RETURNERER JEG ET PRODUKT?
Ønsker du at returnere eller ombytte et produkt er du mere end velkommen til at kontakte os på mail. Produkter skal returneres i deres originale indpakning og pakkes forsvarligt til forsendelse. Inkluder venligst en kopi af din kvittering/faktura og meget gerne et udfyldt eksemplar af vores returseddel i pakken.

 

HVORNÅR FÅR JEG PENGENE TILBAGE?
Hvis de returnerede produkter er lever op til vores krav for returnering, vil vi behandle din returnering indenfor 72 timer af modtagelse og tilbagebetale beløbet.

 

HAR I EN FYSISK BUTIK?
Nej, for øjeblikket har vi kun vores webshop. Hvis du kunne tænke dig at prøve et smykke på før du køber det, kan du gøre det hos en af vores forhandlere rundt i landet (se "Find Os" fanen) eller finde os på et af de mange markeder vi er på rundt i Danmark. Søger du et bestemt smykke så kontakt os endelig, så guider vi dig til den nærmeste shop der fører produktet. OBS: Som noget nyt kan vi tilbyde mulighed for, efter aftale, at mødes på vores kontor i Odder. Skriv en mail til os for nærmere aftale.

 

HVORDAN TRACKER JEG MIN ORDRE?
Tracking er mulig med alle vores forsendelsesmetoder. Efter dit produkt er afsendt, vil du modtage tracking koder på email. 

 

HVORFOR AFSENDES MIN ORDRE IKKE MED DET SAMME?
Vi er stærke tilhængere af at passe på vores lille planet og på bedst mulige måde værne om de begrænsede resourcer vi nu engang har. Derudover tror vi på at rigtig håndværk tager tid og grundighed. Af de grunde har vi ikke et stort lager af de produkter vi fører på shoppen. Din ordre bliver lavet efter du bestiller den og der går som regel 1-3 hverdage (10-14 dage for guld) før den afsendes. Vores prioritering er at have et lidt større udvalg du kan vælge imellem, end et stort lager liggende.

 

HVAD ER JERES LEVERINGSMULIGHEDER?
Vi tilbyder forsendelse med DAO365 og GLS (og Postnord til udlandet). Alle varierer i pris og hastighed fra 1-3 hverdage (5-21 dage til uflandet). Der er fri fragt når du bestiller for min. 300 kr.

 

HVORFOR ER MIN PAKKE FORSINKET
Størstedelen af tiden ankommer pakker til tiden. Ind i mellem kan der opstå forsinkelser hos det gældende forsendelsesfirma, som desværre er ude af vores hænder. Du vil dog altid kunne følge din pakke hele vejen. Kontakt gerne pakkefirmaet med dit trackingnr med spørgsmål til eventuelle forsinkelser.

Få gange kan pakker "sidde fast" i tolden i modtagerlandet. Dette kan lægge yderligere 7-14 dage til forsendelsestiden. Kontakt dit lokale post- eller toldkontor for mere information. Told-problemer er ikke gældende for kunder i Danmark.

 

HVAD MED INDPAKNING?
Vores smykker leveres altid i vores lille sorte, grå eller pinke smykkeæske med Bella Bella´s logo på. Hertil er inkluderet vores kort og smykkepleje vejledning. Ønsker du yderligere indpakning tilbyder vi også gavepapir med bånd om æsken og en lille gavepose. Notér venligst dit ønske i kommentarfeltet ved udcheckning - det er helt gratis.

 

JEG VIL GERNE KØBE EN FORLOVELSESRING. KAN I SENDE DEN ANONYMT?
Ej tillykke! Ved alle vores ringe er det muligt at få sendt i forlovelses ring-æske med hængsel, i stedet for vores standard æske. Notér venligst dit ønske om anonym forsendelse i kommentarfeltet ved udcheckning, så søger vi for at pakken sendes uden logo etc. på.