Vielsesringe Process

OBS: LUKKET FOR BESTILLING AF UNIKA SMYKKER & VIELSESRINGE LIGE FOR ØJEBLIKKET.

Jeg håndlaver alle forlovelses- og vielsesringe præcis til jer. I tilbydes unikke smykker som er minimalistiske i designet og som holder for evigt. 

Vielsesringe er noget meget personligt og en beslutning som skal tages sammen, omkring et smykke der skal bæres resten af livet. Jeg hjælper og guider jer gerne til at finde det helt rigtige for lige præcis jer - både pr mail, telefonisk og personligt. I løbet af processen får I fundet jeres ringstørrelse, prøvet ringmodeller, vi skitserer jeres tanker så I kan se dem visuelt og vi kigger sammen på muligheder for ædelsten. 

Har I noget bestemt i tankerne så kontakt mig gerne for en uforpligtende snak og tilbud.

I skal regne med ca 20-30 dages process + produktion af jeres ringe.
For standard ringe her på siden går der 7-14 dage med at producere dem til jer og kan være et godt alternativ hvis tiden er knap.

 

PROCESSEN - TANKER INDEN
Iden processens start kan det være godt at gøre sig nogle tanker omkring nedenstående spørgsmål:

Inspirations materiale/snak
Har I set nogle ringe I var helt vilde med fx online? Så gem endelig billederne. Dem kan vi bruge som inspiration til at lave lige præcis jeres. Men det behøver ikke kun være billeder af ringe, men også et andet smykke, noget tøj eller et mønster I synes er fedt.

Hvilken stil kan I godt lide?
Er I til det helt enkle eller skal der knald på udsmykningen? Er I til sten eller uden? Tekstur, mat eller blank overflade?

Hvilket materiale? 
Er I til guld eller sølv?
Er I mest til sølv, skal I overveje om I oxiderer jeres smykker hurtigt, da det så vil være mest hensigtsmæssigt at vælge hvidguld. Og hvis I er til guld er der 8K, 14K og 18K at vælge imellem og afhænger af hvilken dybde og varme i mest er til i jeres guldsmykker. Endeligt er der også rødguld.
Ønsker I sten i jeres ringe? Nogen særlig farve eller type som har betydning for jer - eksempelvis en fødselssten eller betydning (rosenkvarts er fx kendt som kærlighedens sten). 

guld karat farver
Guld karat "farver" - fra venstre:
18 karat, dyb varm guldfarve.
14 karat, kølig, dyb guldfarve.
8 karat, varm mindre dyb/lettere bleg guldfarve.

Skal de være ens eller må de være forskellige?
For nogen er det vigtigt at man kan se ringene hører sammen. For andre er det vigtigere at de fx passer til andre smykker man går med eller noget helt tredje. Det er helt op til jer, for i dag er alt tilladt!

vielsesringe i guld og sølv

Ønsker I ringene på højre eller venstre hånd?
Det er bedst at vælge på forhånd hvilken hånd man vIl bære ringen på, da ens ringstørrelse snildt kan variere med 1-2 størrelser mellem højre og venstre hånd og også svinger med ½ - 1 størrelse når man har hhv. varme og kolde hænder.
Højre lover man med og venstre er tættest på hjertet. Det skal være den hånd med bedst betydning for jer.

Hvor aktive er I/hvad arbejder I med?
Er I meget aktive med hænderne eller har I mest stillesiddende arbejde og laver ikke den store bjergbestigning hver weekend, kan det have betydning for tykkelsen i jeres design. Er man meget aktiv får man måske ikke altid taget sine ringe af og bør ikke vælge de mere delikate styles med fine stensætninger, men måske derimod noget som kan holde til at blive brugt og få nogle stød. 

Ønsker I gravering?
Skal ringene graveres eller ej. Ringene skal min. have en bredde på 3mm før det er muligt at gravere dem. Vi tilbyder både en rustik banket version eller en standard gravering i samarbejde med en lokal gravør.

gravering af smykker

 

PROCESSEN
At få lavet personlige smykker starter som regel med en beskrivelse/snak omkring jeres tanker og ønsker.
 
Sammen laver vi evt nogle hurtige skitser og får målt jeres størrelser (Har vi ikke mulighed for at mødes snakker vi sammen og I får skitserne tilsendt på mail. Ringstørrelser kan måles hos jeres lokale guldsmed).

 I modtager herefter de endelige skitser og priser på de forskellige designs på mail. 

Når I har besluttet jer for et design, oprettes jeres bestilling på hjemmesiden og betalingen kan foregå herigennem. Der er mulighed for at dele betalingen op i en forudbetaling (25% ikke refunderbart efter 48 timer da jeg så er i gang med jeres ordre) og restbetaling som skal betales inden afsendelse.

Selve produktionen afhænger af designet, men tager normalvis mellem 1 & 3 uger. I får besked så snart jeres design er klar og modtager billeder pr mail inden afsendelse.

 Med I bestillingen hører én enkel efterjustering af størrelsen, skulle det være nødvendigt. Herefter koster størrelsesjusteringer 200 kr (500 kr for ringe med sten da disse skal afmonteres).

Vær opmærksom på at speciallavede smykker og vielsesringe ingen ombytningsret/returret har.

 klassiske vielsesringe i guld

 

vielsesringe i guld med krølle twistet detalje

 

Behind the scenes